Väggdekor inspiration

Väggdekor och dekorationer.

Unika väggdekorationer i tunn självhäftande vinyl för modern inredning.

Väggdekor en oändlig inrednings möjlighet. Låt din fantasi få fritt utlopp och få ett nytt inspirerande hem. Allt från vackra träd dekorationer till florala siluetter, abstrakta dekor motiv och annat snygg dekor som kan komplettera din inredning.

Väggdekor:

  • har inte någon bakgrund på dekalen.
  • levereras färdig i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna figurerna och appliceringspapper. Ibland levereras motivet uppdelat för det är olika färger eller för att underlätta montering.
  • sitter uppe så länge som du vill och du bestämmer själv när du vill ta ned den.

Lägg till färg och stil till din inredning med vårt utbud av självhäftande väggdekorationer. Förnya ditt hem, kontor, barnrum, sovrum, kök, fönster eller vilket utrymme som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Variationen av väggdekor stilar i vår samling gör dem lämpliga för alla åldrar och smaker.

Väggdekorationer och väggtexter är datorskurna i matt eller blank vinyl folie och ger ett målat intryck på väggen. Ett mycket flexibelt material som är enkelt att applicera och att ta bort, Vår vinyl folie är speciellt framtagen just för väggdekor och är av högsta tyska kvalité.

Vi har många färdiga väggtexter samt väggdekorer och väggord, i olika storlekar och färg. Vi erbjuder även möjlighet att designa egen väggtext, bildekor bilreklam och text till båten eller båt namn till ex.

Vinyl dekorer är en elegant och inbjudande sätt att dekorera - var du vill hemma, en unik och favorit inredning helt enkelt!